Marshmallows

I helgen ska jag och Malin grilla lite i sjukhusparken, vi hoppas på bra väder o inga myggor - yeah right
Försöker ordna lite mer folk, ingen verkar jätte haj på det förslaget men dom kommer nog dyka upp, yes, man kan ju drömma. Den här veckan hittills har varit lam, längtar till helgen, fan va mys !

- Marshmallows
<3

Puss


Dance With Me

It's funny how we've seem to made it.
It's funny how we can even walk up straight.
Last night you sat home waiting, and I got home much too late
So what if we loose our minds, so what if it doesn't make much sense
At least we know we're lazy, at least we know how to play, we're so great.


Kräftan

22/6 - 22/7

Din planet - Du styrs av Månen, nattens härskare. Detta innebär att du tjänar på att utveckla din medfödda fantasi. Akta dig för att visa dig sårbar.

Ditt element - Du är ett vattentecken och det betyder att du är artistisk, romantisk och känslig.

Dina positiva sidor - Du är en mycket fantasifull person som kan vara lite inåtvänd och ganska blyg på ett sätt som är charmerande och intagande på andra. Din omtanke om familj, barn och djur är typisk för dig. Du är också sparsam, har bra minne, är beskyddande, observerande, trofast, försiktig och förstående.

Dina negativa sidor - Tyvärr kan du bli gnällig. Försök att kontrollera din tjuriga läggning, annars riskerar du att omgivningen blir less på dig. Akta dig för att vara snarstucken och lägg band på dina ägandebegär. Dessutom så är du lättsårad, blödig, lynnig, vresig, nedstämd, självömkande och lat.

Så funkar du i kärlek - Du är inte typen som hoppar i säng med någon första kvällen, du föredrar en romantisk inledning. Att din partner kan ge dig trygghet är a och o. Din partner måste förstå och respektera dina ständigt skiftande känslostämningar, annars är det absolut inget att satsa på.

Bästa kärleksmatchning - Stenbocken, Skorpionen och Fiskarna.


74131-15

Puss

Enmidsommarnattsdröm

Enmidsommarnattsdröm slutade i en mardröm - fick ta hand om pojkvännen som inte mådde allt för bra, nej usch, aldrig mer.

Spyor, själva spyan är väl ingen big deal, med själva lätandet innan, det är det som är äckligt, usch.
 
Jag klarar inte av folk som spyr, det går bara inte, jag för kväljningar så fort jag hör någon hosta och harkla sig, och ännu värre, när själva pizzan kommer upp, ja då är jag redan långt iväg.


Midsommarafton var väl kort sagt, inte någon större hit, vad är det för speciellt med det igentligen ?
Visste var det trevligt, vi grillade o så, men nej, midsommar 2006, det var uruselt, det var allt bättre förra året.

74131-11


Puss

Brur

Igår cyklade jag och Sofia till kjesäter och tillbaka, fick lite motion, vi är så duktiga. Sen såg jag min första sommarnattsbio för i år, Joe och Vulkanen - den var lite halv mysko. Men ikväll så blir det en till, då är det, Mördande Legender som gäller, hoppas att den är bättre.

- I sommar någon gång, ska Sofia och jag, cykla till Katrineholm, en resa på 1,5 mil, why? En kul grej, vilket man bara gör en gång i livet, wiehoo.

Puss

The Sounds

                                                        
                                         74131-23 
                              
Johan Bengtsson
3 Maj 1979
Bas

Felix Rodriguez
19 November 1979
Gitarr, Electroniska trummor, 2Vocal

Fredrik Nilsson
28 April 1979
Trummor

Maja Ivarsson
2 Oktober 1979
Sångerska, Låtskrivare

Jesper Anderberg
11 November 1981
Synth och Elektronsika Trummor

Helsingborgs stöddigaste band, The Sounds, bättre band får man ju leta efter, aldrig förr har man väl sett någon med sån energi på scen som Maja Ivarsson, dom ger en en upplevelse man sent glömmer, Maja, den enda kvinnliga rockstjärnan vi har i Sverige?, The Sounds är det rätta - ! Dom är råa, raka, garage, kick ass – mer rock´n´roll helt enkelt.

Living in america
1.Seven day a week   
2.Dance with me   
3.Living in america   
4.Hit me   
5.Mine for life   
6.Rock 'n roll   
7.Like a lady   
8.Reggie   
9.Fire   
10.Hope you're happy now   
11.Riot

Dying to say this to you
1.Song with a mission   
2.Queen of apology   
3.Tony the beat   
4.24 hours   
5.Painted by numbers   
6.Night after night   
7.Ego   
8.Hurt you   
9.Much too long   
10.Running out of turbo


Puss

Yeah Dude, I Rock

Beställt biljetter till Peace and Love idag, love it ! Jag och Rebecca ska dit, sen kanske några fler, vet ju en hel del som ska dit, men det blir inget åka av med dom inte. Dom åker sina egna roads. Nu återstår bara tågbiljetterna, fixar det under helgen. YES

Varit ute med Malin ikväll, hon är skön hon. Var i sjukhusparken, träffade en massa glidare, Sandra the man, Mattias, Erhan, Anton och en massa fler, bland annat tre Sara. Det var mysigt.


Puss




Skolavslutning

Igår slutade man skolan, fick betyg o så, jäkligt stolt över mig själv, inte trodde jag att jag skulle vara så bra, men men, där ser man, om någon blev gladare än mig så var det väl föräldrarna, aldrig hade väl dom som jag trott att jag skulle få sådana betyg, wohoo ! Mina första Mvgn, i'm so happy.

Vid tre på dagen så drog vi till Haninge för att festa, fast festen började inte förräns vid tio, halv elva, så det var ganska så lamt till en början, men det blev lite roligare sen när det kom lite mer folk och man hade kommit igång lite. Kommer sakna er classmates <3


Det kommer bli en helt underbar sommar !

Puss

Shit Happens

Nu har sommaren äntligen tagit fart, hur jag vet, det är ruskigt varmt, nästan för varmt 30 o Men man ska ju inte klaga, hellre hetta än kyla. 

Har varit toppen väder hela helgen, solade igår och solade idag, blir nog till att sola imorgon också.
Lika bra det.

På vägen hem från tågstationen fick jag en jättebra idé, tyckte jag då, gå barfota !
Just då kändes det bra, fick lufta fötterna lite, men väl hemma hade jag på något sätt fått blod i foten, vilket gör ganska så ont, jag och mina idéer...


Puss


Party, Students

Fest igår, så roligt har jag inte haft på länge, folk tog ju studenten igår och allt så det var en hel del ute, yey ! Var först på Jespers student, tog väl någon timme det, usch. Varför inte bara ge betygen till dom och sen kan man gå ? Nädå, dra ut på det så länge som möjligt bara.

Sen efter några varv på stan och ett besök hos Jespers släkt så parta vi, träffade riktigt sköna typer, både såna som jag redan kände och några nya. Jesper, Emilia, Pernilla, Palm, Franken, Martin och sen var Victor + några till med där ett tag, wohoo ! Försökte supa Jesper under bordet, på studenten ska man ju vara apvrak, men dessvärre gick det inte som jag hade tänkt mig, han ville inte, tråkmåns.

Två år kvar tills min student


Puss

Softa Puckar


En ledig dag är en bra dag, stämmer rätt så bra

Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt, känner mig helt orkeslös, men jag måste ändå göra lite, ska plugga på min sista läxa för den här terminen i frisör, yes. Känns bra att veta att det bara återstår tre dagar i skolan + apun imorgon.

Ska smeta in mig med lite brun utan sol, även om det är hyffsat väder ute, så känner jag verkligen inte för att ligga och blotta mig, och kanske råka ut för att bli ännu mer förkyld, nej tack, det klarar jag mig utan. Kör hellre på the safe way.


Gnarls Barkley - Crazy <3

Puss

Fuck This Shit

Köpt lite kläder idag, inget passar till det andra, så jävla bra ! Fan, nu har jag ändå ingenting till studenten, åh, jag blir så arg.

Måste ta och åka upp till Stockholm i veckan, köpa lite mer, som passar till det jag har. Imorgon är det ju ingen idé, allt är väl stängt då, men det var ju om jag skulle umgås med vännerna, skulle vara riktigt trevligt, får se hur jag gör.


Puss

Lyx

Imorgon ska jag till Örebro, shoppa lite inför sommaren, känns som om det var evigheter sedan jag köpte något åt mig själv.

Ska bli nice, att äntligen få köpa något som man har nytta och glädje av. Nu lagom till sommaren behövs det ju så mycket nytt också, kläder till skolavslutningen, bikini till beachen och allt, om det nu kommer bli någon sommar, ser inte så ljust ut just nu, - men jag hoppas.

Yes imorgon ryker alla pengar. Undra om man får studiebidrag i Juni också ?
Det spelar ju inte så stor roll just nu när jag har sommarjobb, men ändå, pengarna för sommarjobbet kommer jag ju få först i September, lite surt.
Kunde ju vara kul att veta redan nu om man får leva snålt i sommar eller om man kan lyxa till det lite.


Timo Räisänen  - Fear No Darkness, Promised Child <3

Puss